Openingstijden

Mijn openingstijden zijn:

Maandag 7.30 - 18.30
Dinsdag 7.30 - 18.30
Woensdag 7.30 – 18.00
Donderdag 7.30 – 18.30
Vrijdag : gesloten
Zaterdag : gesloten
Zondag: gesloten

Als u andere tijden nodig heeft kan dit eventueel in overleg

De kinderen kunnen gehaald en gebracht worden op de, met de ouders, afgesproken. Ik word graag op de hoogte gehouden wanneer dit een keer later of eerder is, zodat ik rekening kan houden met mijn planning. Tussen 12.00 uur en 13.00 uur is er geen haal- en breng mogelijkheid dit i.v.m met de rust en structuur tijdens het eetmoment.

Op deze officiële feestdagen ben ik gesloten: Nieuwjaarsdag, 2paasdag, koningsdag, Bevrijdingsdag ( om de 5 jaar ), Hemelvaartsdag, 2 pinksterdag en 1ste en 2de kerstdag.

Vakanties geef ik eind van het jaar door en probeer het voor een heel jaar vast te leggen. Andere vrije dagen plan ik in overleg.

Dagindeling

Mijn dagindeling :

‘s Morgens worden de kinderen gebracht, ik ontvang ze, praat met hun, geef ze aandacht, zet alvast speelgoed neer en samen nemen we afscheid van mama/papa.

Daarna kunnen ze dan nog even vrij spelen.

9.00 activiteiten rond het thema van de dag, dat kan zijn beweging, dans, knutsel of spel.

9.30 gaan wij plassen en handen wassen en aan tafel voor een gezonde fruithap

Na het fruit zullen wij aan tafel een boekje voorlezen of een kringgesprek voeren. Liedjes zingen of muziek maken.

10.15/30 gaan wij naar buiten dat kan in de tuin spelen zijn of uitstapje of wandelingen met onze hond Varo of wij doen een activiteit binnen ( verven, knutselen, bakken etc. )

12.00 gaan wij weer plassen en handen wassen en aan tafel voor een boterham

13.00 worden de kinderen die moeten slapen naar bed gebracht, de kinderen die wakker blijven kunnen vrij spelen of rustig met mij op de bank zitten boekjes lezen.

15.00 zullen de kinderen weer wakker worden, de kinderen die wakker zijn krijgen wat te drinken en een koekje en de kinderen die wakker worden kunnen dan aanschuiven om ook wat te drinken met een koekje

15.30 gaan wij aan tafel om fruit en een koekje te eten.

16.00 kunnen wij nog naar buiten, een activiteit doen of vrij spelen dit ligt eraan wanneer de kinderen worden opgehaald.

17.00/18.00 de kinderen worden weer opgehaald

Dit is een grove indeling van de dag om wat structuur en rust in te brengen voor de kinderen. Natuurlijk zullen de tijden wel is afwijken en word er ook gekeken naar de behoefde van het individuele kind. Vooral bij baby’s kijk ik wat de behoefte zijn.